• Vi tilbyr tjenester innenfor regnskap og rådgivning

  Vi tilbyr tjenester innenfor regnskap og rådgivning

  Vårt mål er å være en aktiv støttespiller for deg og din bedrift og sørge for at jobben vi gjør blir ivaretatt på en profesjonell og effektiv måte.
 • Noen spørsmål?

  Noen spørsmål?

  Kontakt oss for en hyggelig prat hvis du vil ha mer informasjon om hvilke tjenester vi kan tilby din bedrift. Du kan nå oss på mobil 996 26 512 eller på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Økonomisjef på deltid

  Økonomisjef på deltid

  Noen av våre kunder leier økonomisjef til kontoret sitt. Vi sørger for at regninger blir betalt og at papirhaugen blir satt i system, slik at de får frigjort tid til å gjøre det de kan best.
 • 1
 • 2
 • 3
Miriam Thomassen
Stilling:
Daglig leder, autorisert regnskapsfører
Adresse:
Transfarelvmoen 79,
9517 Alta
Mobil:
996 26 512
Send an Email
(valgfritt)
Annen informasjon:

Autorisert regnskapsfører er en betegnelse på regnskapsfører som har blitt godkjent av Finanstilsynet slik at man har rett til å utøve regnsskapsførertjenester for andre. For å kunne søke om autorisasjon må man oppfylle kravene i regnskapsførerloven om utdanning og praksis, og forøvrig være økonomisk vederheftig mv.

Vi er medlem av Regnskap Norge

Regnskap Norge jobber med myndighets-, kvalitets-, kompetanse- og relasjonsarbeid. Dette gir våre kunder en trygghet for at regnskapstjenesten er av god kvalitet.

RN medlemslogo pos RGB